fbpx

Agent property berjaya profit RM566,270 setahun dalam FCPO selepas dibimbing WR Trader

-Shahir Aiman

Encik Shahir Aiman ni betul zero dalam trading! Modal trade pun guna duit kahwin.

Daripada RM30,000 modal tinggal RM7,000 sebab trade tanpa ilmu.

Tapi lepas dibimbing WR, berbakikan modal RM7,000 terus comeback RM566,270 dalam masa setahun.

Dulu bangun 5:30 pagi balik pukul 7 malam. Sekarang duduk rumah pun boleh dapat RM20,000 – RM60,000

– Hafiz Ghani

Dulu rutin harian Encik Hafiz begitulah. Bangun awal pagi, maghrib baru on the way balik.

Selepas bersara beliau trade FCPO, duduk rumah pun sebulan dah boleh dapat RM20,000 – RM60,000.

Bulan pertama beliau trade profit RM69,706, bulan kedua RM58,673, dan bulan ketiga RM22,582. Total profit tiga bulan beliau dah cecah RM150,961!

Setelah rugi 2 bulan! Tuan Fadhlan tengah on the way untuk profit 6 angka! Sekarang profit beliau RM78,879!

-Wan Muhammad Fadhlan

Ini Encik Fadhlan, beliau merupakan student WR.

Sebelum ini beliau pernah rugi selama 2 bulan. Tapi beliau tak menyerah.

Beliau berguru semula dengan kami dan kini beliau dah berjaya kumpul untung bersih RM78,879 dalam masa 9 bulan!

Program ini diterajui oleh 4 Orang Tokoh Industri

Penampilan istimewa Tuan Zaidi Ismail

Beliau akan berkongsikan pada anda tentang teknik Other’s People Money (OPM), Hedging dan cara untuk kumpul modal trading FCPO!

“”Hedging boleh selamatkan modal pelaburan” – Zaidi Ismail

Dalam seminar T6A: Live Summit ini kami akan kongsikan kepada anda apa yang kami lakukan untuk menjana 4-6 angka sebulan

Dari peniaga catering ke Trading FCPO. Profit RM9,514 sebulan.

-Fauziah

Puan Fauziah ialah peniaga nasi arab dan catering. Disebabkan MCO, perniagaan beliau terjejas.

Puan Fauziah memilih trading kerana lebih mudah. Hanya perlu decision, entry, stop  loss dan take profit. Tambah pula beliau pun dah berusia.

Sorry semua! Maafkan kami. Bukan kami saja nak tunjuk “gula – gula” buat anda teruja dan tak sabar nak join.

Tujuan kami adalah untuk buatkan anda faham dan yakin bahawa kami layak untuk tunjukkan pada anda cara untuk jadikan FCPO sebagai sumber pendapatan

Bukan sekadar sembang takde bukti dan hanya tin kosong

Kami bukan sifu terkenal kami cuma trainer underground yang masih buat konsisten untung dalam trading FCPO

Apa yang kami ajar nanti adalah berdasarkan pengalaman kami dan cikgu wafi yang lebih 20 tahun dalam pasaran trading

kami telah berkongsi ilmu trading FCPO dalam seminar ini kepada lebih

31,000++

Trader Saham, FX, Kripto dan lain-lain

InshaAllah dengan ilmu dan pengalaman yang kami ada, kami akan kongsikan semua ilmu mahal yang perlu anda pelajari untuk kuasai dalam trading. Jom Berjaya!

✅ Teknik 5 Diamond

✅ Teknik WR#2

Belajar semua ilmu premium dengan harga MARHAEN

Dan ada banyak lagi bonus yang kami akan beri

  1. Online Group Consultation
  2. Webinar FCPO Kickstart
  3. Scanner Saham 1 Tahun
  4. OPM E-Book
  5. Kelas Saham
  6. Video Rakaman Teknik
  7. Cara Guna Akaun Demo
  8. Video WR#1
  9. Fizikal Workbook T6A: Live Summit
  10. Sesi Ngopi Bersama Trainer WR
  11. Booth Buka Akaun
  12. Sesi Hotseat T6A

Keseluruhan ilmu yang kami bagi dalam seminar ini bernilai hampir

RM20,000

Memang tak best kalau saya sendiri cakap seminar saya ni best. Jadi anda tengok sendiri apa kata student kami.

Akak Nora ni walaupun berpengalaman dalam saham, tapi last-last jatuh cinta dengan FCPO sebab market dia yang liquid & laju.

Bayangkan sehari akak Nora boleh profit sampai RM5,000.

Tapi kalau korang nak profit macam akak Nora dalam FCPO, kena ada ILMU dulu baru boleh profit konsisten.

Dah Semakin Hampir Umur Persaraan, Tak nak Waktu Persaraan Terganggu,

Walaupun dah nak capai umur persaraan tapi Encik Khairul Anuar masih mencari cara untuk buat duit.

Maklumlah taknak la nanti bila dah bersara duit pula tiada.

FCPO ni sehari nak dapat RM1,000 senang senang je! Trade ni memang legit untuk tambah pendapatan! – RAIS

Ini kisah student kami bernama Encik Rais. Beliau ialah seorang trader kripto pada zaman covid dulu.

Dapat pula masa tu kripto tengah boom! Tapi lama lama beliau dah mula tak konsisten.

Niat beliau pilih trading sebagai cara untuk tambah pendapatan ialah sebab nak jadikan duit kahwin. Plan asalnya beliau nak buat bisnes, tapi selepas nampak yang trading ialah cara paling terbaik untuk tambah pendapatan beliau mencari instrumen yang laju berbanding saham atau kripto.

Puan Aida dulu bekerja di syarikat telekomunikasi terkenal di Malaysia, tapi disebabkan stress dengan kerja dan nak luangkan masa dengan anak -anak beliau ambil keputusan untuk bersara awal.

Kini suri rumah pun dah profit RM22,831 dalam 3 bulan.

Sebenarnya, ada banyak sangat – sangat testimoni yang belum kami letak. Kalau boleh kami taknak anda join sebab anda “teruja” tengok testimoni. Ini bukan “manis – manis” untuk anda join. Kami nak anda join dengan mindset nak belajar dan tambah pendapatan anda.

31,000++

Perserta WR Trader Academy

Anda jangan risau.

Kami buat seminar ni bukan sebab nak duit anda.

Kami cuma nak bantu anda sebab trading ini adalah passion kami.

Jadi harga saya bagi anda ni memang murah giler walaupun bermacam kami bagi.

Paling penting anda bersungguh untuk belajar. InshaAllah

📍 Bangunan RISDA Jalan Ampang (Auditorium Sultan Ahmad Shah RISDA)

Seminar Face to Face T6A: Live Summit akan dijalankan secara bersemuka di Bangunan RISDA Jalan Ampang (Auditorium Sultan Ahmad Shah RISDA)

Daftar sekarang untuk “book” tempat anda kerana seminar face to face ini terhad

Terima kasih. Kami tidak sabar untuk bertemu anda dan berkongsi pengalaman yang tidak akan dilupakan.

Info Seminar

T6A: Live Summit

13 & 14 JULAI 2024/ SABTU & AHAD

📍 Bangunan RISDA Jalan Ampang (Auditorium Sultan Ahmad Shah RISDA)

Masa untuk Face to Face:
Sabtu: 8 Pagi – 5 Petang / 9 Malam – 10 Malam
Ahad: 8:30 Pagi – 4 Petang

Bila kami lancarkan seminar ini ketika itu negara sedang dilanda pandemik.

Kami lihat, banyak bisnes yang tutup, ramai yang terkesan

Jadi sememangnya kami tak sampai hati nak letak harga penuh.

Walaupun sehingga kini, kami masih bagi harga kasih sayang.

Harga asal untuk seminar ini adalah serendah

Anda masih tak konfiden lagi? Tolong baca kat bawah ni

4 sebab kenapa anda kena sertai sekarang?

1.Harga tawaran ini hanya sementara

Harga akan dinaikkan bila – bila masa tanpa sebarang notis sehingga ke harga asal RM600

Kalau anda taknak sertai sekarang, silai tunggu naik harga lagi, barulah kami untung lebih

Tapi nilai ini, serius tak setimpal pun dengan ilmu bernilai ribuan ringgit yang dah ada dalam seminar kami.

2.Anda cakap tak best? Duit anda kami bagi balik

Jujur kami katakan, kami bukan nak duit anda.

Kalau dalam seminar ini kami tak ajar anda ilmu untuk buat duit dengan FCPO, kami tak tunjukkan teknik kami proven dan ada data backtest 15 tahun, kami akan pulang semula duit anda.

3.Teknik dan ilmu kami proven untuk buat duit

Kami bukan main claim je teknik dan ilmu kami power.

Kami ada data backtest sehingga 15 tahun untuk setiap teknik dan ilmu yang kami akan ajar anda.

Teknik kami juga dah bantu ramai student buat profit. Banyak lagi testimoni yang kami belum tunjuk.

4.Bukan selalu kami akan jalankan seminar secara face to face

Selalunya kami akan jalankan seminar ini secara online di Zoom.

Tapi disebabkan kami faham nak belajar trading ni lebih senang faham jika secara bersemuka, maka kami wujudkan seminar T6A: Live Summit di Bangunan RISDA Jalan Ampang (Auditorium Sultan Ahmad Shah RISDA)

Nota Penting!

1.Selepas membuat pembelian, semak email dan join group FB dan telegram kami.

2.Download dan baca e-book yang kami sediakan.

3.Tengok video – video bonus yang kami sediakan.

4. Hadir ke seminar dan belajar bersama kami secara bersemuka

Akhir kalam, tolong jangan join seminar ini kalau anda jenis yang malas belajar dan nak cepat kaya. Sebab trading bukan magik

(Harga akan dinaikkan secara berperingkat)

RM490

Klik button untuk beli dengan harga “tak masuk akal ni sekarang”

PAKEJ FACE TO FACE

RM490

Tiket Tinggal

Lagi Kekosongan!
500

Jika Anda Ada Sebarang Masalah Atau Pertanyaan, Boleh Hubungi Kami Sekarang!

FAQ

Boleh tetapi kami cadangkan anda buat latihan dulu (yang akan diajarkan di dalam seminar) sebelum real trading.

📍 Bangunan RISDA Jalan Ampang (Auditorium Sultan Ahmad Shah RISDA)

  • -Ya. Boleh baca di laman web Bursa Malaysia:
  • https://www.bursamalaysia.com/bm/trade/our_products_services/derivatives/commodity_derivatives/crude_palm_oil_futures
  • -kami akan bagi semua bonus selepas habis seminar
  • Untuk trade FCPO anda perlu buka akaun Futures di mana – mana bank investment yang berdaftar di Malaysia atau di booth buka akaun semasa seminar.

  • – Akaun CDS adalah untuk trade saham, untuk trade FCPO anda perlu ada akaun Futures
  • Margin terkini FCPO June 2024

    Intraday: RM3,500 (1 lot)

    Overnight: RM7,000 (1 lot)

    Tapi di WR kami mengesyorkan RM10,000 sebagai modal permulaan FCPO.

    *Harga margin berkemungkinan akan berubah mengikut kadar margin yang ditetapkan oleh Bursa Malaysia*

  • Boleh tiada masalah. Anda boleh belajar dahulu dan mahirkan diri melalui latihan, backtest, dan demo akaun sebelum memulakan trade bila mempunyai modal.