fbpx
NANTI DULU!

Kami ada tawaran istimewa One-Time Offer untuk anda.
Jika anda seorang newbie yang tak pernah trade, atau anda adalah trader saham yang masih lagi belum merasai keuntungan, kami ada pakej istimewa untuk anda.

Kami faham sebagai seorang newbie, anda pasti perlukan ilmu tambahan untuk anda lebih mahir dan berani dalam FCPO trading.

Jadi, kami nak berikan lagi 7 bonus untuk mempersiapkan anda untuk trade FCPO dan capai keuntungan yang lebih tinggi.

One-Time Offer!

Upgrade  to VIP

BONUS PAKEJ VIP

4 Bonus Lite + 7 EXTRA Bonus VIP

Bonus #1: Futures Newbie Kickstart (bernilai RM500)

 • Kelas intensif 120 minit khas untuk newbie. Anda akan diajar ilmu asas wajib yang anda perlu tahu sebelum mula trading FCPO.

Bonus #2: Template Rahsia Trader Konsisten (bernilai RM997)

 • Template yang telah bantu ribuan student WR konsisten profit setiap bulan & berjaya elak kesilapan rugi ribuan ringgit semasa trading.

Bonus #3: Sesi Khas Buka Akaun Futures Bersama PUAN IMA SAMSUDIN (CFBR RHB) (bernilai RM200)

 • Ikut step-by-step cara buka Akaun Futures dengan betul bersama certified FBR RHB

Bonus #4: Video eLearning Ulangkaji Teknik WR #1 (bernilai RM500)

 • Teknik WR#1 adalah teknik paling sesuai untuk anda yang sibuk bekerja, dan paling mesra newbie. Anda akan diberikan video untuk teknik WR#1 supaya anda boleh ulangkaji berkali-kali sampai anda mahir.

Bonus #5: Video eVideo eLearning Ulangkaji Teknik WR #2 (bernilai RM1,500)

 • Teknik WR#2 adalah teknik yang lebih berisiko rendah, dan mempunyai kekerapan keuntungan lebih tinggi sehingga 50% daripada teknik WR #1. Anda akan diberikan video untuk teknik WR#2 supaya anda boleh ulangkaji berkali-kali sampai anda mahir.

Bonus #6: Kelas Online: Bagaimana Guna TradingView (bernilai RM500)

 • Jika anda tak pernah trade sebelum ini, software TradingView adalah software paling penting untuk anda mengesan potensi trade yang menguntungkan. Anda akan diberikan kelas online selama 1 jam untuk anda biasakan diri dengan kaedah menggunakan TradingView gaya seorang trader pro.

Bonus #7: Kelas Online: Cara Buat Backtest (bernilai RM500)

 • Setiap teknik hanyalah teori sehingga dibuktikan dengan ‘backtest’, dimana kita akan melihat berapa kerap sesuatu teknik itu menjadi berdasarkan data yang lepas. Anda akan diberikan kelas online selama 1 jam untuk anda sendiri buat backtest menggunakan carta pergerakan harga FCPO yang lalu.

Bonus #8: Persediaan Menjadi Full-Time Trader (bernilai RM500)

 • Tahukah anda, sebenarnya seorang full-time trader yang menjana keuntungan konsisten tak perlu menghadap komputer/phone sehingga 8 jam sehari? Ketahui mindset sebenar seorang trader full-time, cara nak kira modal yang paling bagus untuk setiap trade, dan bilakah waktu paling sesuai dan menguntungkan untuk trade FCPO.

Bonus #9: Kelas Saham vs FCPO (bernilai RM500)

 • Jika anda pernah trade saham sebelum ini, anda boleh gunakan instrumen FCPO ini sebagai cara paling cepat untuk meningkatkan modal pelaburan anda. Ketahui apakah perbezaan antara mindset seorang investor vs seorang trader, dan mana satu yang lebih menguntungkan untuk instrumen FCPO.

Bonus #10: 1 Bulan Trial Indicator TSTP #4 (bernilai RM500)

 • Mengikut analisa kami terhadap carta FCPO selama 10 tahun, indicator TSTP telah terbukti berkesan menjana keuntungan yang lebih tinggi. Pada tahun 2022 sahaja, ia telah mencatatkan keuntungan sehingga RM70,000, dengan modal hanya RM20,000 (ROI lebih 300%!). Anda akan diberikan akses langganan 1 bulan percubaan untuk indicator TSTP #4.

Bonus #11: 12 Bulan Langganan Indicator WR #1 (bernilai RM1,500)

 • Anda bakal belajar cara untuk setup teknik WR #1 ini di dalam seminar. Bayangkan ada indicator yang boleh tunjukkan kepada anda setiap kali ada teknik WR#1 ini muncul di carta FCPO. Mudah dan lebih menjimatkan masa anda untuk trade.

Nilai Keseluruhan Bonus RM 7,697!

Pendaftaran Kini Dibuka!

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA..

Hari
Jam
Minit
Saat

Harga Dari
RM7,697

VIP RM300

RM2,317

LITE RM97

Harga Akan Di Naikkan Selepas Tawaran Tamat

Isi Borang Di Bawah Untuk Daftar Sekarang,
Pendaftaran Adalah Terhad

Sekiranya anda mengalami masalah untuk pendaftaran, sila hubungi:
Azrul: 019-441 9011
Afie: 012-557 0284

DISCLAIMER: 

WR Trader Academy (disebut Akademi) HANYA menyediakan latihan & pembelajaran di dalam analisa teknikal dan analisa kewangan TETAPI tidak memberi nasihat pelaburan, tidak terkecuali cadangan untuk pembelian & penjualan mana-mana produk kewangan di mana-mana pasaran kewangan.

Akademi TIDAK MENYEDIAKAN perkhidmatan pengurusan kewangan, tidak terhad kepada menerima deposit duit dari orang awam, melakukan dagangan untuk orang awam atau membantu orang awam di dalam dagangan – kesemua aktiviti dagangan dilakukan oleh orang awam tersebut.

Pelaburan & Dagangan mempunyai risiko rugi, tidak terhad kepada kerugian kewangan. WR tidak bertanggungjawab di atas sebarang bentuk kerugian. Keputusan dagangan mungkin berlainan dan tiada jaminan terhadap mana-mana bentuk pulangan diberikan.

LETAK dekat bawah sekali dan hanya 1 sahaja. Tak perlu letak disclaimer banyak2.