fbpx

Trader 6 Angka: Mastery

JOM PROFIT DENGAN FCPO

Mereka Ketawakan Kami Apabila Kami Beritahu Ada Student Yang Buat RM295,950 Dalam Sebulan Dengan FCPO. Bila kami share statement student tersebut, mereka terus terdiam…

(Jana 4 angka sebulan dengan FCPO, bukanlah mustahil)

ZERO PASAL TRADING TAPI BOLEH BUAT 6 ANGKA

Muhammad Shahir Aiman Bin Alias

Shahir memang tak pernah trade sebelum belajar dengan WR. beliau antara orang muda yang terlibat dalam industri property agent dari Pantai Timur.

Niat belajar trade sebenarnya untuk cari duit kahwin. Beliau ambil risiko untuk belajar dan trade FCPO dengan WR.

Alhamdulillah, dengan rezeki Allah & komitmen berterusan daripada WR memimbing beliau dalam trade FCPO, Shahir dah profit lebih RM600,000!

Bukan sahaja dapat duit kahwin, dapat bawak jugak ibubapa & keluarga buat umrah.

Ini bukti statement 4 bulan Shahir Aiman.(klik untuk besarkan gambar)

Salam hormat pejuang !

Ya, saya bercakap dengan anda, pejuang ekonomi, pejuang peluang yang lebih baik dan pejuang kehidupan !

Samada anda mencari cara untuk menambah pendapatan, atau mencari pelaburan yang berikan pulangan yang lebih baik, anda berada di tempat yang betul !

Ini bukan kebetulan, tetapi ketentuan….

Percaya tak, anda berada di sini, bukannya kebetulan, tetapi sebuah ketentuan.

Mungkin tadi anda skrol FB, dan terbaca post kami dan dengan sedar, anda klik link yang diberikan kemudian masuk ke sini.

Mungkin ada sesuatu yang anda cari….

Mungkin, anda seorang:

  • yang nak tambah pendapatan, kerana pendapatan sekarang cukup-cukup sahaja
  • atau, mencari peluang baru, kerana risaukan pendapatan sekarang, akan terjejas nanti
  • atau, anda yang dah tak tahan dengan tempat kerja yang toxic
  • atau, anda yang melabur di pasaran saham, tetapi kecewa kerana pulangan di saham tidak memuaskan atau terlalu perlahan
  • atau, anda yang melabur Forex tetapi iman anda mula bersuara dan ingin berhijrah meninggalkan yang syubhah dan difatwakan haram di Malaysia, kepada pelaburan yang jelas dan patuh syariah
  • atau, anda yang baru berjinak-jinak dengan pelaburan, dan ingin bermula dengan FCPO

Tidak kira siapapun anda, insya Allah, saya akan cuba terangkan secara teratur dan jelas, apa itu pelaburan FCPO, dan bagaima saya dapat membantu anda !

"Tak kenal, maka tak kisah"

Hai, saya Wafi Azian, juga dikenali sebagai Cikgu Wafi.

Saya masih lagi ingat, lebih kurang 20 tahun lepas, ketika saya terlibat dalam dunia trading (waktu itu saya trade Forex dan Silver), susah betul, untuk mencari panduan dan kelas untuk trade ini.

Jika adapun, kelas itu terlalu mahal buat saya (waktu itu, seorang engineer muda).

Apabila saya mengetahui hukum trade forex adalah haram, saya terus berhenti, dan mencari alternatif lain, waktu itulah saya mula mengenali FCPO !

Sebetulnya, FCPO itu, telah lama ada di Malaysia, tapi tak ramai yang tahu.

Awalnya, saya hanya trade untuk menambah pendapatan. Ialah, gaji tak besar, kenalah cari duit tambahan.

Bisnes? Ada juga cuba-cuba, tapi tak sempat. Saya kena masuk site, kena stayback, weekend pun, jarang-jarang ada masa.

Sebab itu, saya fokus dengan FCPO ini sahaja.

Satu hari, waktu lunch break, kawan ofis nampak saya buka graf di komputer, dia tanya buat apa, dan saya jelaskan apa yang saya buat.

Dia berminat dan minta saya ajar.

Tak lama kemudian, kawan saya, bawa pula kawan dia untuk belajar. Kemudian, lebih ramai lagi yang nak belajar.

Terlalu ramai, sehingga saya buat keputusan, untuk, sewa bilik seminar, dan berkongsi ilmu trading FCPO di sana.

Itulah, permulaan saya, dalam dunia berkongsi ilmu pengetahuan, khususnya dalam FCPO trading.

Jom.....

Cukup dulu tentang saya, selepas ini, saya akan berkongsi dengan anda, apa itu FCPO, bagaimana FCPO, boleh bantu anda, dan result anak didik kami, supaya anda lebih yakin dan nampak bagaimana FCPO, boleh menambah baik kehidupan dan juga pelaburan anda !

FCPO tu apa?

FCPO, Futures Crude Palm Oil atau pun Kontrak Niaga Hadapan Minyak Sawit Mentah ialah produk dagangan patuh syariah yang dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia. Ia diniagakan di Bursa Malaysia.

 

Apa kelebihan FCPO?

Add Your Heading Text Here

FCPO Adalah Patuh Syariah

Jika anda seorang muslim, adalah suatu kefardhuan untuk anda memastikan bahawa sumber rezeki anda itu, halal dan tidak bercanggah dengan hukum syariah.

Tidak perlu risau, kerana Majlis Penasihat Syriah Suruhanjaya Sekuriti Malaysia, telah memfatwakan FCPO itu, produk patuh Syriah. Alhamdulillah.

Rujukan : Keputusan Majlis Penasihat Syariah Suruhanjaya Sekuriti Malaysia – 31 December 2021 – LINK

Saya dah mengajar FCPO trading kepada 30,000 orang atau lebih.

Pada tahun 2015, saya menubuhkan akademi untuk mengajar FCPO trading. Sejak daripada itu, saya bersama tim, telah membantu lebih daripada 30,000 orang, untuk memahami bagaimana cara untuk berjaya dengan FCPO !

Pelbagai latar belakang student saya, antaranya..

  • guru
  • peniaga
  • pesara kerajaan
  • pesara swasta
  • anak muda
  • engineer
  • doktor
  • pilot
  • dan ramai lagi

Salah seorang student saya ialah, Shahir. Dia merupakan student di WR Trader Academy batch 2021.

Berikut, adalah perjalanan Shahir dalam dunia FCPO Trading.

Add Your Heading Text Here

Macamana trader newbie boleh untung banyak ni?

ini Perjalanan Shahir

Shahir (newbie trader) start di sini

Join seminar daripada WR
(belajar trade FCPO dari zero)

Shahir rasa trade FCPO sesuai
untuk dia tambah pendapatan

Shahir bersungguh-sungguh
belajar & praktik teknik proven
WR Trader Academy

Bersedia nak belajar FCPO dengan saya?

Best kan, bila kita dah ada ilmu FCPO trading ini?

Skill mencari duit tambahan, melalui pasaran FCPO.

Selain Shahir, ramai lagi student yang berjaya membuat 4, 5 dan 6 angka dengan FCPO ini.

Tiada apa yang rahsia, saya hanya berkongsi ilmu trading FCPO, yang saya sendiri gunakan.

Jom saya kongsikan dengan anda, satu seminar yang mampu mengubah anda, menjadi seorang trader FCPO yang pro…. !

 

Mula sekarang untuk
Bina Mesin ATM personal anda
(purata 4-6 angka sebulan)

Perkongsian Ilmu Trading

No.1 di Malaysia

bersama

Belajar FCPO Trading dengan pakar.

Untuk T6A: Mastery kali ini
kami akan adakan seminar Hybrid
iaitu secara face to face dan online

Ini dua Teknik yang anda
bakal belajar

Untuk T6A: Mastery kali ini kami akan adakan seminar Hybrid iaitu secara face to face dan online

KELEBIHAN SEMINAR FACE TO FACE
(Terhad Kepada 300 Orang Sahaja)

Contoh Keadaan Seminar Face to Face

Contoh Keadaan Seminar Online di Zoom. Anda tidak akan dapat kelebihan yang ada di seminar Face to Face

Kami Juga Telah Dijemput Oleh Media Untuk Memberi Pandangan Tentang Analisa Teknikal FCPO.

Selamat Pagi Malaysia – Peluang Pelaburan dan Dagangan Patuh Syariah – Tuan Wafi Azian & Tuan Faridzul Babu

Selamat Pagi Malaysia – Scam Dalam pelaburan – Tuan Wafi Azian & Tuan Faridzul Babu

LIVE FCPO Trading di Rancangan Assalamualaikum TV Al Hijrah

BERNAMA Radio – JENDELA FIKIR – Pelabur Runcit ‘Sasaran’ Scammer

BETUL KE MENJADI?

Bukti student yang dah untung RM 1,200 – RM 10,000 selepas datang seminar kami

Agent property berjaya profit RM566,270 setahun dalam FCPO selepas dibimbing WR Trader

-Shahir Aiman

Encik Shahir Aiman ni betul zero dalam trading! Modal trade pun guna duit kahwin.

Daripada RM30,000 modal tinggal RM7,000 sebab trade tanpa ilmu.

Tapi lepas dibimbing WR, berbakikan modal RM7,000 terus comeback RM566,270 dalam masa setahun.

Ini bukti statement Shahir Aiman.(klik untuk besarkan gambar)

Bukan Shahir Seorang Je..

Ramai yang dah dapat profit
luar biasa lepas join Seminar kami

Dulu bangun 5:30 pagi balik pukul 7 malam. Sekarang duduk rumah pun boleh dapat RM20,000 – RM60,000

– Hafiz Ghani

Dulu rutin harian Encik Hafiz begitulah. Bangun awal pagi, maghrib baru on the way balik.

Selepas bersara beliau trade FCPO, duduk rumah pun sebulan dah boleh dapat RM20,000 – RM60,000.

Bulan pertama beliau trade profit RM69,706, bulan kedua RM58,673, dan bulan ketiga RM22,582. Total profit tiga bulan beliau dah cecah RM150,961!

Ini bukti statement Hafiz Ghani.(klik untuk besarkan gambar)

Setelah rugi 2 bulan! Tuan Fadhlan tengah on the way untuk profit 6 angka! Sekarang profit beliau RM78,879!

-Wan Muhammad Fadhlan

Ini Encik Fadhlan, beliau merupakan student WR.

Sebelum ini beliau pernah rugi selama 2 bulan. Tapi beliau tak menyerah.

Beliau berguru semula dengan kami dan kini beliau dah berjaya kumpul untung bersih RM78,879 dalam masa 9 bulan!

Ini bukti statement Fadhlan.(klik untuk besarkan gambar)

Wah, Nak Join lah
Berapa Harga ni?

Kami bukan sifu glamor naik stage
JOGET-JOGET jual Air Liur..

kami hanya..

“Trainer Underground”

Kami telah melatih
31,000++
trader baru dalam FCPO
cara jana untung dengan
trade FCPO sejak 2017

Harga kelas ni bukan

RM 5,000

(Walaupun Ini Nilai Sebenar Ilmu Seminar)

Harga kelas ni bukan

RM 1,000

(‘Sifu-sifu’ kat luar akan caj anda banyak ni)

Harga kelas ni bukan

RM 500

(Patut kami caj banyak ni untuk 2 hari +
anda dapat strategi advance TAMBAH modal trade)

Tapi Serendah…

RM39

Info Seminar

Nama seminar: T6A: Mastery

29 & 30 Jun 2024/ SABTU & AHAD

Untuk Seminar Online Di ZOOM

Seminar online akan disampaikan secara “Live” menerusi platform ZOOM. Anda boleh mengakses seminar secara online dengan menggunaan laptop, desktop, tablet atau smartphone di mana mana sahaja.

Untuk menjadikan sesi kita lebih berimpak dan berinteraktif, anda juga boleh menggunakan fungsi “chat” untuk berinteraksi semasa seminar berlangsung.

Program ini diterajui oleh 4 Orang Tokoh Industri

Pilih Pakej Anda Sekarang!

PAKEJ BONANZA

RM39

PAKEJ ULTRA BONANZA

RM300

Peringatan!

Jangan jadi macam mereka ni:

Ramai peserta yang mengeluh lepas masuk kelas FCPO kami..

” Kenapa la lambat tau pasal trade FCPO. Kalau tau awal dah boleh banyak ubah kewangan keluarga saya ”

  • 00Hari
  • 00Jam
  • 00Minit
  • 00saat

Daftar Sekarang!
Tempat Terhad!

Jika Anda Ada Sebarang Masalah Atau Pertanyaan, Boleh Hubungi Kami Sekarang!

FAQ

Boleh tetapi kami cadangkan anda buat latihan dulu (yang akan diajarkan di dalam seminar) sebelum real trading.

  • -Untuk sesi Online menerusi platform ZOOM
  • -Ya. Boleh baca di laman web Bursa Malaysia:
  • https://www.bursamalaysia.com/bm/trade/our_products_services/derivatives/commodity_derivatives/crude_palm_oil_futures
  • -kami akan bagi semua bonus selepas habis seminar
  • – Untuk trade FCPO anda perlu buka akaun Futures di mana – mana bank investment yang berdaftar di Malaysia
  • – Akaun CDS adalah untuk trade saham, untuk trade FCPO anda perlu ada akaun Futures

ps : selepas habis seminar ini nanti, anda akan ada ilmu mencari income dengan FCPO. Tak perlu cari orang, tak perlu renovate kedai, tak perlu simpan stock.

pps : Risau buat keputusan yang salah? Join je seminar ini...! Dapatkan gambaran apa itu FCPO, tanya soalan ini, "Sesuai tak untuk aku benda ni?"

pps : Worst case scenario....anda dapati FCPO tak sesuai untuk anda, burn 2 hari, burn RM39 atau RM300 sahaja. Sekurang-kurangnya, anda dapat dengan sendiri daripada Pakar FCPO, apa itu FCPO, apa potensi dia, apa teknik yang berkesan untuk trade FCPO.

Give Yourself An Opportunity.... ! Stop doing for others? Now you do you ! (ni pesan mentor saya, ketika saya berbelah bahagi untuk belajar sesuatu yang baru)